Mer av träning hemmavid

I dessa tider med en pandemi så kanske det är så att det blir mer av träning hemmavid. Vi uppmanas att inte vara där det är mycket folk och en del gym har stängt ner sin verksamhet för att minska smittspridningen. För den som vill träna så får man hitta alternativ och då är träning hemma det allra bästa. Så klart så kommer vi ju att återgå till det normala, men vi vet inte när.

Följ de råd som ges från folkhälsomyndigheten och gör det vi kan för att inte bli smittad eller för den delen smitta ner andra om vi råkar ha viruset. Träning hemma kan vara något som många av oss får genomföra under denna tuffa tid. Du har naturligtvis inte samma möjligheter som du har på ett gym men det gå att beställa hem träningsredskap som du även kommer att kunna använda dig av efter denna pandemi. Bygg ett litet hemmagym så att du kan träna även fast du kanske är isolerad i hemmet. En annan nackdel är att du inte har någon personlig tränare som kan guida dig genom din träning. Där har vi hittat en lösning som kanske kan hjälpa dig.

Hos Gymkompaniet så hittar du förutom redskap till ditt hemmagym även träningsguider för dig som tränar hemmavid. Det är en stor fördel att skapa ett bra träningsprogram då man tränar hemma som man följer. Då man inte har någon PT att fråga så får man ta Internet till hjälp. Välj ett par av de guider som finns hos Gymkompaniet och kombinera dessa med andra typer av övningar så kommer du att få en fullt god träning även hemma i ditt egna hemmagym.